Thema-avonden

Spelletjesnamiddag groot en klein
6 april 2019
De zaterdag bij de start van de vakantie…
Een leuke gezellige namiddag vanaf 14 u bij Amarant met je gezin waarbij je voluit kunt samen spelen, nieuwe spelen ontdekken en waarbij de spelen aan tafel worden uitgelegd en je je dus niet suf hoeft te zoeken hoe het spel in zijn werk gaat.
Uren spelplezier… kom af en geniet van allerlei versnaperingen gedurende de namiddag.
Er is ook mogelijkheid om eerst te lunchen en hierbij kunnen we u de pizza party aanbevelen. Maak zelf u eigen pizza’s aan tafel en geniet van wat je zelf creëerde, iedereen tevreden. Om naar uit te kijken…
Praktisch
Spelletjesnamiddag met uitleg en zoetigheden de hele namiddag voor €8 pp
om 12u lunch time €14 pp voor de pizza-party, kinderen van 5j tem 12 j – €8
Mogelijkheid om kinderen alleen ook te laten komen, wij zorgen dat ze in goede handen zijn en laten hen samen spelen met andere kinderen of met broer en/of zus.
Combinatie pizza-party
€20 voor een volwassene en kinderen boven 12j
€15 kinderen 5-12j

Madam bakster met haar nieuwe healthy bakboek
13 april 2019
Madam Bakster, het alter ego van de Gentse Laura Verhulst, heeft een passie voor desserts en voor gezonde voeding! Een onmogelijke combinatie? Niet voor haar!
Laura tovert met avocado’s, kokosolie en dadels en laat je kennismaken met de bijzondere eigenschappen van verrassend eenvoudige ingrediënten.
Laura heeft een succesvolle koffiebar in Gent en haar bakboek Madam Bakster is een groot succes. In april 2019 komt haar tweede bakboek uit, ideaal om er als eerste mee kennis te maken.
Praktisch
€ 25 pp voor vier proevertjes + huisgemaakte limonade + een stukje taart + een uitgebreide uiteenzetting van hoe gezond desserts wel kunnen zijn voor zowel picknick, brunch, high tea of party, van kinderen tot oma’s.
Niet te missen!

Delphine Steelandt
2 mei 2019
Voorstelling derde boek

Comedy-avond met Piv Huvluv
– UITVERKOCHT –
17 mei 2019
Piv Huvluv al meer dan 20 jaar op de planken als comedian en dus een Pioneer van de Vlaamse stand-up comedy. Te zien in ‘eigen kweek’ als inspecteur Goutry.
Een geboren verteller en gepassioneerd muziekliefhebber. Met zijn naturelle geestigheid weet hij bij iedereen wel een glimlach te voorschijn  te brengen. Een niet te missen avond waar humor en het samen gezellig maken de kernwoorden zijn.
Praktisch
€25 pp avondvoorstelling met en door Piv Huvluv + verschillende tapas +
veel warmte en gezelligheid

Moorddiner – najaar 2019 – inschrijven reeds mogelijk!
19 oktober 2019
16 november 2019
14 december 2019
+ nog 2 extra te bepalen datums in januari en februari 2020
Zet uw tanden in een detectievezaak, bij en lekker vijfgangenmaal krijgt u een soort gastronomische cluedo voorgeschoteld
5 verdachten
5 motieven
Een vat vol intriges
Wat zeker is, de dader bevindt zich onder de gasten…
Maar wie heeft het gedaan en waarom?
Praktisch
€75 pp
Diner met aperitief + vijfgangenmenu + dranken tot einde voorstelling +
voorstelling door 5 doorwinterde acteurs.

Volledige bedrag te storten op BE 67 7380 3547 9487 met vermelding datum voorstelling en aantal personen en eventueel tot welke groep je behoort.
Maximum 40 inschrijvingen.

Hebt u zelf een idee?
Wij staan open voor uw suggesties.